×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

همای سعادت

بیایم در حریم الهی حرمت شکنی نکنیم

× عشق یعنی خداشناسی خود شناسی حق شناسی از وفاپاکی و صدق و صفا language=java src=http://ir2khali.persiangig.com/java/motarjem36zaban/ div style=display:none;a href=http://www.hoob.ir حرم فلش - کد وبلاگ ثانیه شمار فلش/a/divembed src=http://noorani.persiangig.com/shomar-gheybat1.swf width=150 height=250 type=application/x-shockwave-flash wmode=transparent
×

آدرس وبلاگ من

gool.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/dost1

?????? ???? ?????? ???? ????? ????? ??? ????

قرآن همیشه تازه است


امام هادی علیه‏السلام در پاسخ به این سؤال - عینا همان جواب امام رضا علیه‏السلام را به ابن‏ سکیت داده و - فرمود: برای این که خداوند قرآن را برای زمانی معین و مردم دوره خاصی قرار نداده است، بلکه قرآن در هر زمانی نو و برای هر ملتی تا روز قیامت تازه و شاداب است.


 یکی از نامهای قرآن کریم، حدیث (جدید و تازه) است. حضرت رضا علیه السلام در روایتی علت تازگی و جدید بودن قرآن را چنین بیان می‏فرماید: شخصی از امام صادق علیه‏السلام پرسید: علت چیست که قرآن در مواقع نشر و درس چیزی جز تازگی و شادابی نمی‏افزاید؟

قرآن همیشه تازه است

فرمود: زیرا خداوند قرآن را برای زمانی خاص نازل نکرده و همین طور برای مردم زمان معینی نفرستاده است. قرآن در هر زمانی جدید و تازه و برای هر قومی تا قیامت نوآوری و تازگی و شادابی دارد .

مورخان ابن ‏سکیت را یکی از راویان امام رضا علیه‏السلام ثبت کرده‏اند. او که نامش یعقوب بن اسحاق معروف به ابن‏ سکیت است از نوادر روزگار در رشته منطق و ادبیات عرب و از اساتید و برجستگان و صاحب نظران منطق و قواعد صرف و نحو عربی می‏باشد. و نظریه‏ها و تحقیقات او هنوز هم زنده و در کرسی‏های تدریس مطرح است. وی علاوه بر این مقام علمی والا، در میدان اخلاص به امامت و ولایت علی بن ابیطالب علیه‏السلام و امامان از نسل او بدانجا رسید که در دفاع از این اخلاص و ارادت جام شهادت سرکشید.

این عالم و استاد ادبیات که با قرآن انس فراگیر داشته فصاحت و بلاغت و نظم آن، همیشه او را شگفت زده کرده بود. روزی به امام هادی علیه‏السلام عرض کرد:

ما بال القرآن لایزداد علی النشر و الدرس الا غضاضه؟ فقال: ان الله لم یجعله لزمان دون زمان و لا لناس دون کل ناس فهو فی کل زمان جدید و عند کل قوم غض الی یوم القیامه.

چرا همیشه بر قرآن در هنگام درس و تفسیر و انتشار آن، چیزی جز تازگی و نوی، افزوده نمی‏شود؟

امام هادی علیه‏السلام در پاسخ به این سؤال - عینا همان جواب امام رضا علیه‏السلام را به ابن‏ سکیت داده و - فرمود: برای این که خداوند قرآن را برای زمانی معین و مردم دوره خاصی قرار نداده است، بلکه قرآن در هر زمانی نو و برای هر ملتی تا روز قیامت تازه و شاداب است.


منبع: كتاب امام رضا و قرآن

بخش حریم رضوی

سه شنبه 20 اردیبهشت 1390 - 11:50:28 AM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


شب آرزوها لیله الرغائب


داستان دستان بهشتی


داستان زندگی دختر فراری


گلواژه های نـــــاب و پرمعنای زندگی


تشنه امام زمان بشو تا خواب امام زمان ببینی!


ناامید شدن آسان است ولی...


فاسقي که در شب عروسي اش عاقبت به خير شد


به نام عشق


خداحافظ همگی دوستانو بزرگوارن خوبم


بیایدی مثل گلها


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

732211 بازدید

143 بازدید امروز

145 بازدید دیروز

1031 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements